To prawda, że efektywność mikroorganizmów jest różna w zależności od okresu chowu.
Największa efektywność jest w okresach jesienno, zimowych, gdzie wilgotność powietrza ma ścisły związek z wilgotnością ściółki. Jest wiele czynników od piskląt do terminu ubiórki, jakości paszy, poziomu produkcji.
Sytuacja epidemiologiczna bardzo pogorszyła warunki prowadzenia biznesu drobiarskiego, ze względu na ceny sprzedaży, ograniczony eksport, trudno jest ponosić dodatkowe koszty. Zgadzam się.
Na rynku jest sporo firm oferujących probiotyki. Nasz preparat jest także prebiotykiem, ponieważ oprócz mikroorganizmów, zawiera ekstrakty sfermentowanych ziół takich jak: pokrzywa, mięta, szałwia, mniszek, melisa, rumianek. Nasi klienci są zadowoleni z produktu, do współpracy podchodzimy do współpracy indywidualnie.
Wyślę Panu na adres mailowy nasze wyniki w drobiu i zapraszam do współpracy.